چاپ        ارسال به دوست

همکاری بزرگترین انستیتو تحقیقات سلامت غذای اروپا با دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ،این تفاهمنامه پس از ماه ها مکاتبات اداری و بررسی های کارشناسانه به دنبال سفر دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تعدادی از معاونین دانشگاه به هلند و بازدید از دانشگاه واخنیگن ( Wageningen) و انستیتو Rikilt به امضا طرفین رسید.


براساس این تفاهم نامه، تبادل تجربه و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه واخنیگن هلند؛ قطب علمی جهان در زمینه سلامت غذایی،همکاری در زمینه انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، تبادل دانشجو و استاد، آموزش، گذراندن دوره های تکمیلی و فرصت مطالعاتی، مشاوره تحقیقاتی و همکاری با مراکز مرتبط با سلامت غذا میان طرفین انجام و تسهیل می شود.


انستیتو تحقیقات Rikiltآزمایشگاه مرجع ملی در دانشگاه Wageningenبرای آنالیز و پایش آلاینده ها در مواد غذایی و غذای دام در هلند است.


این آزمایشگاه همچنین آزمایشگاه مرجع اروپا برای پایش باقیمانده آنتی بیوتیک ها و هورمون ها در مواد غذایی می باشد. این مرکز که در سال 1975 در دانشگاه واخنیگن بنیان آن گذاشته شده، مسئولیت تحقیق و توسعه در زمینه ابداع روشهای پیچیده آنالیز و معتبرسازی آنها را دارا است.


Rikiltهمچنین در مطالعات برآورد ریسک risk assessment و بحران های سلامت غذا که بصورت اورژانسی در اروپا به وقوع پیوسته، همواره مورد مشورت بوده و در بحران هایی از قبیل بحران آلودگی به آلاینده های دی اکسین که در دهه های گذشته در اروپا به وقوع پیوسته، نقـش محوری را بازی کرده است.


این مرکز با در اختیار داشتن آخرین و به روزترین تکنیک های آنالیز دستگاهی، یکی از پیشتازان آنالیز آلاینده ها در غذا و امور مرتبط با سلامت غذا در دنیا است.


گفتنی است دانشگاه واخنیگن معتبرترین دانشگاه هلند است که رتبه یک را در میان دانشگاه های این کشور دارا است .


این دانشگاه با داشتن چند مرکز تحقیقات و یک بیمارستان آموزشی بزرگ و بسیار مجهز با دارا بودن حدود 10 هزار دانشجو که بیشتر آنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی آموزش می بینند، براساس نظام رتبه بندی Times higher educationرتبه 47 جهان و 13 اروپا را دارد.


بیشترین تحقیقات دانشگاه واخنیگن در زمینه سلامت غذا بوده که در این زمینه قطب علمی جهانی محسوب می شود.


در این بازدید دکتر زرقی معاون تحقیقات و فن آوری ، دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو و رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذا، دکتر کبارفرد رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و دکتر یزدان پناه معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت غذا و مجری طرح ملی بررسی آلاینده ها در مواد غذایی، نیز حضور داشتند.


در این سفر جلساتی با روسای دانشگاه، مرکز و بیمارستان واخنیگن برگزار شد و طرفین ضمن پرداختن به معرفی و ارائه توانمندی های خود در خصوص نحوه همکاری و شرایط تفاهمنامه بحث و گفتگو کردند.


١٥:٣١ - سه شنبه ٧ ارديبهشت ١٣٩٥    /    عدد : ١٤٠٦    /    تعداد نمایش : ٢٠٢٨


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج